Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu marec, 2016

Láska či kamarátstvo?

Čo to so mnou je, že aj keď nie sme spolu, iba tvoje meno v mojej hlave je, a keď sedím v parku tvoje slová sa mi vkradnú do mysle.  Láska či kamarátsvo ? Tak povedz mi čo to je? Tvoj pohľad ma metie, tak prečo sa to nám stalo. V mojom srdci sa vytvára plamienok lásky , a iba teba volá, Chcela by som aby sa naše pochybnosti stratili, ja verím že čas naše pochybnosti a prekážky zdolá. 

Úsmev

Ľudia nám do života úsmev doniesli, problémy aspoň na chvíľu v hlave zmazali, plač sme úsmevom nahradili, odvahu nám vždy dodávali. Čas nikdy nestrácali a radostne s úsmevom na tvári si vykračovali, do tvrdých stien narážali, no všetko s úsmevom  prekonali. Vždy nám náladu pozdvihli, problémy akoby v sekunde zmizli, v čase keď sme to nečakali prišli a zlé myšlienky z hlavy odišli.

Kamarátstvo

Je veľmi krásne ale niekedy zradné. Bolí každá strata, veď je to len malá zrada. Keď sa cítim sama, melódia tvojej zrady mi silu dáva, a preto som samá záhada. Moja ruka ti na rozlúčku  máva a tvoj úsmev mojou kvapkou dažďa sa stáva. Tvoje  meno sa do mojej mysle vkráda, ale moja duša sa tvojho mena vzdáva.

Svetlo

Si svetlo mojej duše a každú sekundu sa mi vkrádaš do mysle, iba  tvoje srdce vie že to moje iba pre teba bije a tvoje meno sa mi vrylo do pamäte. Ja viem že naše svetlo lásky v tvojich očiach nikdy nezhaslo, aj keď chcem na teba zabudnúť nejde to, moja láska k tebe je večná, no už si neviem predstaviť ani sekundu bez teba. Tak mi pomôž zahojiť rany v mojom srdci, lebo iba ty mojim liekom si, nezrieknime sa tejto šanci, lásku do môjho srdca vráť mi.